fejlecmob   system
  bemutatkozás termékek referenciákkatalógusokelérhetőségeklinkek
i i  
   
   
   
   
   
 
 
     
     
     
     
     
     
i
i Mobil válaszfalak i
 

Leírás

A terek megosztása már a századfordulón is foglalkoztatta az embereket, amit egy korábbi fantáziarajz is mutat. Idoközben a muszaki megoldások megváltoztak, a technológia tökéletesedett. Mindezek alapján a Franz Nüsing GmbH & Co. KG arra szakosodott, hogy alapos és átgondolt javaslatok alapján, válaszfalakat építsen, és ennek kivitelezését a bútorasztalos mesterség szabályai szerint hajtsa végre.

A mobil falrendszer különösen alkalmas olyan ideiglenes terek létrehozására, amelyeket alkalmi események igényelnek. Nagy terek többszöri újrafelosztására a mobil falrendszer igazi megoldás. A mobil válaszfal a konferenciatermek kedvelt megoldása szállodák, irodaépületek, cégközpontok, oktatási létesítmények, vendéglátóhelyek részére. A rendszerrel tetszés szerint több egységre lehet osztani a termet.

A mobil válaszfallal egyesül a felület szépsége és a térelhatárolás optimuma. Mobil válaszfalakkal meglevő tereket lehet igény szerint rugalmasan felosztani. A Nüsing cég folyamatos fejlesztőmunkával egy kiérlelt és megbízható terméket hozott létre a mobil térelválasztások piacán.


Termékék

 
i   i
 
  Mobil-Wand kft. © 2007-2010 - 2040 Budaörs, Gyár u. 2. - minden jog fenntartva